Kreativ og Klassisk strik

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Du er velkommen til at skrive en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karin Vestergård, d. 05-11-2010
Hej Louise !
Jeg var ude i din butik i dag d. 5/11 og hold da helt op hvor blev jeg overrasket . Sådan et eventyrland med garn i alle afskygninger , jeg er allerede igang med mit tørklæde . Jeg glæder mig til at besøge dig snart igen . Kærlig hilsen Karin
E-mail:
Skrevet af Lone Møss, d. 04-11-2010
Hej Louise,

Jeg havde den glæde at besøge din skønne butik fro første gang i går - SÅ inspirerende - Sikke meget fantastisk lækkert garn du har og skønne modeller. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg kommer - Selv indpakningen af mit garnkøb er en gave i sig selv - jeg er imponeret. TAK Hilsen Lone
E-mail:
Skrevet af Chatarina Sejersen, d. 01-11-2010
Hej Louise. Jeg vil bare lige sige tak for idag, det var super hyggeligt og fint at lære dig at kende. Jeg dukker op så hurtigt tiden tillader det. Jeg må se din spændende butik og har i lang tid også haft lyst til at lære at strikke og hækle og det kan jeg se du også giver mulighed for ved din strikkecafè. På gensyn. Mange hilsner fra Chatarina.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af GULLA, d. 20-09-2010
Hej Louise

Hvordan er det med din strikke-cafe, skal man melde
sig i god tid, eller

Line (min datter) var lige forbi i går og syntes vi
skulle tage ud til dig en sådan aften, det lyder da
bare skønt!

Jeg er jo i fuldgang med mit Pathcwork, men vil jo også gerne strikke indimellem!

Håber du har det godt!

Knus
Gulla
E-mail:
Skrevet af Jane Stephanie Rudolf, d. 15-02-2010
Hej Louise og andre strikkeglade!
Tak for en fin hjemmeside med nogle gode billeder af dine fine designs!
Jeg kan varmt anbefale Butikken på Landet, hvor jeg altid føler mig velkommen og inspireret. Butikken emmer af charme og masser af spændende garn, som bliver præsenteret på smukkeste vis.
Desuden er Louise en god hjælp, når man har problemer med en opskrift.

Venlige hilsner fra
Jane Stephanie
E-mail:
Skrevet af Mette Thomsen, d. 05-01-2010
Hej Louise,

jeg blev rigtig glad, da jeg fandt din lille butik - jeg elsker selv at strikke og synes det er fantastisk at der findes sådan en butik lige der hvor jeg bor!

Jeg har fundet en opskrift på en FED trøje i det nye nummer af Hendes verden, den er strikket i noget garn, der hedder Lucca Tweed, kender du det? Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er fra BC Garn? Hvis du forhandler det kommer jeg lige forbi en dag - og det gør jeg nu nok også alligevel:-)

Kh
Mette Thomsen
Rugvej 3
2765 Smørum
E-mail: