Kreativ og Klassisk Strik

International Strikkedag
Lørdag d. 18. juni 2016

INTERNATIONAL STRIKKEDAG
World Wide Knit in Public Day
18. juni 2016.
Tusind tak for en dejlig dag i haven til International Strikkedag. Det var igen i år en rigtig fin oplevelse med god stemning stort fremmøde. Vi havde åben have fra kl. 10-16, og vejret holdt... det var ellers en gyser, med så meget regn dagen før - hvor heldig har man lov at være. Der skal heldigvis meget til at slå en strikker ud :-)
Igen i år havde Susanne Wegener fra www.etsundthelbred.dk udloddet ½ times massage til 3 heldige vindere. Susanne er selv strikker, og ved alt om trætte strikke-arme. Susanne var til eksamen samme dag, og kom derfor lidt op ad dagen - og kan nu også skrive Zoneterapeut på visitkortet.
Kl. 14 kom Sus fra Gepard Garn og holdt et fint foredrag om den proces garnet gennemgår før det når ud til et par flittige strikkende hænder. Sus havde taget forskellige prøver og modeller med, så vi kunne mærke og prøve.
Tak til alle der deltog, og fyldte dagen med gode strikkeoplevelser. I kommer altid med entusiasme, masser af inspiration og smittende godt humør - så dejligt at man er fyldt helt op :)
Der var et sted mellem 90-100 strikkere igennem havelågen.